APK KEURING IN Zwaag

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Stroet bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Zwaag. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Zwaag om de auto te keuren.  

APK BIJ Vakgarage Stroet IN Zwaag

Bent u woonachtig in Zwaag en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Stroet bent u gegarandeerd van persoonlijke service, uitstekend vakwerk en altijd één bij u in de buurt. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Dorpsstraat 205 in Zwaag. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Zwaag maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0229-261985 of mail naar info@vakgaragestroet.nl

 APK keuring in Zwaag, in de provincie Noord-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!